RELLIROS | QUI SOM
690
page-template-default,page,page-id-690,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

QUI SOM

El restaurant Rellirós és al barri barceloní de Sant Andreu, des de l’any 2009.

HISTÒRIA


El restaurant Rellirós, ubicat al barri de Sant Andreu a Barcelona, va obrir les seves portes l’any 2009. Elaborem tots els nostres plats al moment i la nostra especialitat és la cuina mediterrània i de mercat.

A tocar de Fabra i Puig, aquesta artèria plena de vida al familiar barri de Sant Andreu, va obrir un restaurant que aposta clarament per la qualitat i l’enginy a un preu molt raonable i assequible. Es tracta del Rellirós, al carrer Llenguadoc 63, a on podreu tastar el plats del Jordi Llirós, un xef que tot i la seva joventut ja ha acumulat una llarga experiència en el món dels fogons. Des de la modèstia dels seus inicis als famosos establiments barcelonins que li han aportat aquell pòsit d’experiència i de sapiència indispensable per afrontar amb tota la il.lusió del món un projecte ja força reconegut entre els especialistes culinaris i una nombrosa clientela molt fidel. El seu gran projecte. El que combina la cuina clàssica, la de la seva àvia, amb el toc més actual. Cuina mediterrània, de mercat, i sobretot innovadora. Amb una matèria de primera qualitat. Segons el parer dels crítics el Rellirós s’ha convertit en una molt grata troballa tot i la seva curta trajectòria. Un restaurant, en definitiva, d’aquells per llepar-se els dits. Un lloc molt acollidor gràcies a la simpatia i amabilitat dels seus amfitrions i que és obligatori visitar perquè l’atracció serà immediata.

Eloi Redondo, periodista.

LA CUINA


El nostre cuiner, el Jordi Llirós, acumula una gran experiència al món dels fogons. Amb els seus inicis a famosos establiments barcelonins, actualment aposta per una cuina innovadora, elaborada al moment i sempre amb producte fresc.